Köp en professionell hårfön online

      Inga kommentarer till Köp en professionell hårfön online

Jag säger det igen ”Köp en professionell hårfön online!”. Varför då tänker ni, varför i hela friden är det så viktigt att köpa en professionell hårfön online? Jag är frisör sedan 20 år tillbaka och har haft min egen salong nästan lika länge, jag om någon vet hur viktigt det är med bra produkter. Om du är noga med ditt hår, så ska du inte tumma på kvaliteten vare sig när det gäller hårprodukter eller när det gäller tillbehören till ditt hår som hårfönar, plattänger eller locktänger. Många av dessa billigare produkter kan förstöra ditt hår en gång för alla, eller under en längre period om du använder dessa vid upprepade tillfällen.

Professionell hårfön är kvalitet

Vi frisörer använder enbart produkter som inte skadar våra kunders hår, de så kallade professionella hårfönarna, plattängerna och locktängerna med riktigt bra kvalitet. Förr i tiden, om jag nu kan säga så, kunde du inte som privatperson få tag på dessa professionella produkterna då dessa enbart såldes till företag. Detsamma gällde även alla hårprodukter som värmeskydd, schampo och balsam, hårolja och mycket annat som bara skulle finnas på salonger. Vissa typer av värmeskydd och hårinpackningar med mera kunde säljas av innehavaren av salongen enbart. Man kan säga att vi hade monopol på alla dessa produkter. Vilket var jättebra i sig då vi tjänade extra på att sälja i salongen.

Riktigt bra hårfönar online

Nu i internet tider kan vem som helst köpa produkter till håret som vi professionella frisörer använder oss av. Ibland kommer dessa produkter ut på marknaden lika snabbt för våra kunder som vi frisörer får reda på att det ens finns. Detta är ju både på gott och ont. Att vem som helst kan få tag på kvalitets produkter till håret är ju kanonbra, men att vi frisörer inte längre tjänar på att sälja så mycket på salongen är en förlust för oss.

 

Lämna ett svar