Skaldjur & champagne

      Inga kommentarer till Skaldjur & champagne

Letar du efter den perfekta presenten?

Ja men då kan du vara lugn! För oavsett ålder, okej inte under 18, så är detta den mest perfekta presenten som både ger en fantastisk upplevelse men också tid tillsammans. Numera kan du nämligen boka champagneprovning i Stockholm hos Aveqia tillsammans med en fantastisk skaldjursmiddag. För vem älskar inte champagne och vill fira med just detta?

Med tanke på hur lyxigt det känns med champagneprovning och även skaldjur så har Aveqia skapat den här upplevelsen som tar dig och ditt sällskap på en gemensam läranderesa genom totalt 6 olika champagner. Tre utav dessa är årgångsviner och du får tillsammans med en otroligt duktig och kunnig sommelier, vägledning i de olika dryckerna där man får lära sig både fakta och roliga kuriosa. Framför allt så pratar man också såklart olika karaktärsdrag hos de olika champagnerna och det finns såklart inga dumma frågor längs vägen – det finns hela tiden plats för funderingar och pauser för att grotta ner sig i något speciellt intressant ämne.

Champagneprovning i Stockholm med Aveqia

När ni fått prova er igenom alla dryckerna så dukas där efter bordet upp med en imponerande skaldjursmiddag. Här får ni ta del av havets många läckerheter och samtidigt känna på kombinationerna med champagne! För de deltagare som är sugna på att bli ett litet mer hands-on så kan man få en guidning av kocken i hur man öppnar exempelvis ostron eller musslor – eller är det kanske någon som till och med vill prova sig på att grilla hummern? Oavsett så är detta som sagt en ypperlig grej att ge bort som present, men kanske också lyxa till det med om man i teamet på jobbet har lyckats med något extra bra! Vi människor mår bra att jobba tillsammans, så varför inte göra det tillsammans med skaldjur och champagne?