Bostadsrättsförening skaffar snart livboj

I närheten av vår bostadsrättsförening har vi en sjö med stilla och svalkande vatten, som man kan bada i på somrarna. Vår bostadsrättsförening har nu beslutat att det ska sättas upp en livboj i närheten av sjön. Att de ska sätta upp en livboj tycker jag är bra, då vet man att det finns livboj ifall olyckan är framme. När livbojen ska sättas upp, eller ens beställas är det ingen utöver styrelsemedlemmarna i bostadsrättsföreningen som vet. Jag hoppas dock att de sätter upp livbojen innan jag går på semester, vilket jag gör i början av juli. Jag vill gärna kunna njuta av badandet i sjön, utan att behöva oroa mig för att det händer en olycka, och det inte finns någon livboj där.

Förutom livboj vet jag att ett par personer i vår brf som dessutom gått kurser inom livräddning. De har faktiskt även erbjudit mig att gå, men jag har tackat nej än så länge. Kanske i framtiden. Just nu känns det bra nog att ha människor runt sig som har så bra koll på säkerheten när det kommer till häng i vattnet.

 

Kolla gärna in livräddningsprodukter som jag länkat till, det finns verkligen en hel del som kan göras.

Lämna ett svar