Pianobus 1 och andra notböcker perfekta

För alla föräldrar som vill att deras barn ska göra något vettigt på dagarna så kommer här ett riktigt bra tips.

Introducera dem tidigt till musiken och musikinstrumentens under, vare sig det är en keyboard, gitarr eller en handtrumma. De små barnen kommer förmodligen tycka att det instrument som gör mest läten (oftast keyboard med olika ljud) är det roligaste. Om ni då som föräldrar uppmuntrar barnen att lära sig spela på keyboarden, kommer de snart vilja sitta med den allt mer. Till slut kommer de vara så fingerfärdiga att även andra saker som att plocka upp gaffeln vid matbordet kommer vara lätt för dem.

Med tiden kommer barnen växa upp och vilja lära sig mer och mer pianospelande. Det är då perfekt tillfälle att introducera dem för ortens kulturskola (eller vem det är som har hand om musikutbildningar på er ort). Samtidigt som ni introducerar dem för kulturskolan kan ni passa på att köpa Pianobus 1 till dem. Med Pianobus 1 kan de sitta hemma och spela olika svenska sånger, så som Björnen sover, Lille katt och Små grodorna.

Pianobus är med andra ord perfekt för den lille pianisten som älskar att sitta och knappa på tangenterna dagarna i ända. Vem vet, kanske bor det nästa Mozart eller Beethoven hemma oss er, eller är det kanske denne ni just nu väntar på ska komma? För er som just nu går och väntar på att er nya guldklimp ska se dagens ljus så rekommenderar forskare att man spelar klassisk musik i närheten av mammas mage. Klassisk musik har nämligen visat sig vara en bra källa till barnets intelligens. Så vill man ha ett musikaliskt geni i familjen, spela klassiskt musik varje kväll innan ni går och lägger er.

Givetvis finns det andra notböcker för andra instrument, Pianobus 1, 2 och 3 är dock de bästa för piano.