Allt för min fritid

På fritiden gillar jag att vara ute i naturen. Det kan handla om allt från att plocka bär eller svamp till att göra flerdagsvandringar i fjällen. Därför vill jag hitta en webbshop som har ett riktigt stort sortiment av fritidsprodukter. Oftast får man handla från olika butiker beroende på om man vill ha tag på kläder eller utrustning. För mig skulle det vara guld värt att hitta en enda webbshop som säljer allt från strumpor till tält och sovsäckar.

Efter att ha googlat och letat runt på nätet har jag nu hittat ett ställe som har stort sortiment av fritidsprodukter, kanske är detta min drömshop. I alla fall så har de allt från strumpor till tält och sovsäckar.

Jag ska gå igenom sajten ordentligt och sen göra en provbeställning för att se hur kvaliteten verkar vara. Om allt funkar som det ska finns det massor av prylar och kläder jag behöver inför den kommande vår- och sommarsäsongen.

Vad jag behöver

Kanske lättare att säga vad jag INTE behöver, men här kommer lite exempel på sånt jag måste köpa:

  • Liggunderlag – mitt gamla uppblåsbara har gått sönder och ett uppblåsbart liggunderlag är ett måste för mig
  • Campingkök – mitt gamla har hängt med i över 20 år och är väldigt buckligt. Dessutom är brännaren halvtrasig.
  • Fritidsbyxor – efter min rejäla viktnedgång förra året så behöver jag nya brallor. Mina gamla hänger som en hösäck på mig.
  • Termos – behöver även här en ny eftersom den andra är så bucklig och inte håller värmen längre.
  • Ryggsäck – behöver en ny ryggsäck för kortare vandringar.
  • Sockor – sköna sockor i merinoull behövs alltid.

Sen hittar jag säkert några kul prylar som jag vill köpa bara för att jag villhöver dem.

Kolla in en webbshop som har ett stort sortiment av fritidsprodukter >>