Vi sökte efter laddstolpe elbil och hittade guld

Att ha småbarn är som att äta en godispåse utan att se eller känna vad det är man stoppar i sig. Ibland kan det vara choklad med nougat i, ibland kan det vara choklad med romrussin i. Oftast går dessa romrussin stunder över relativt fort, men ibland hjälper ingenting. Det är då man önskar att man hade änglavingar så att man kunde flyga iväg till en öde ö, eller till månen som Ted Gärdestad sjöng om.

När det är som värst brukar vi sätta barnen i varsin bilstol och köra en sväng med dem, då brukar de bli lugna. Att skriva om hur vi lugnar ner barnen med bilåkande får mig att tänka på när vi en gång var på resa med barnen.

När vi var på resande färd i en stad vi aldrig har varit i (Nybro) (vi var på väg till barnens mormor och morfar) så märkte vi att bilens el (vi har en elbil) började ta slut. Då vi var i en främmande stad med ett en bil utan bränsle kunde vi inte göra något annat än att googla fram hjälp. Då vi inte hade långt till vår destination bestämde vi oss för att köra till en snabbmatskedja, där de hade en laddstolpe elbil, där vi kunde ladda vår bil (och magar). Så om ni någon gång får problem med bilen i en främmande stad, prova att googla fram räddningen.