Det finns sneakers även i barnstorlekar!

Nu regnar det friskt utomhus. Vädret varierar från dag till dag nu. Ena dagen är det sol och vackert och nästa faller regnet i backen. Oavsett väder så behöver man emellanåt befinna sig utomhus, det gäller bara att ta på sig rätt plagg. Idag ska jag ut att löpträna och vädret kommer inte hindra mig. Har vattenavvisande löparbyxor och en lättare regnjacka att springa i. Skorna har GORE-TEX så de ska klara sig bra. Det kommer bli en löprunda på 4 km längs en landsväg. Brukar försöka springa 3-4 gånger i veckan för att hålla igång konditionen.

Ser genom kontorsfönstret att det är barn utanför som hoppar i vattenpölar. Hoppas deras skor tål vattenpussarna, annars borde de kolla upp ett par dojor som klarar vatten. Har sett att www.paxskor.se har barnskor som är vattentäta, det kan vara ett alternativ om man letar skor till barn. På hemsidan ser jag att de inte bara har ”vanliga” skor, det finns även stövlar, sandaler och sneakers till barn. Kolla in på www.paxskor.se om du känner för att spana in barnskor.

Skor köper jag sällan, men när det blir av besöker jag gärna en fysiskbutik. Gillar att gå runt och testa olika skor innan jag köper. Förstår att det är smidigt med näthandel, men jag är lite gammalmodig av mig. Sist jag handlade skor blev det ett par NIKE inomhusskor. Jag har dem när jag spelar innebandy. Inomhusskorna har en extra kraftig sula och skon är relativt stabil, detta för att du rör dig mycket och väldigt intensivt med fötterna under innebandy. Nästa par skor jag köper kommer bli ett par padel-skor. När du spelar padel slits skorna något otroligt, det är effekten av plastgräs, grus och snabba samt tvära rörelser som sliter ut dojorna. Ett par padel-skor har mycket kraftigare sula och klarar av dessa påfrestningar bättre.

Lämna ett svar