Bordslampa till barnrummet

      Inga kommentarer till Bordslampa till barnrummet

När det gäller småttingar tvistas det om det mesta. Ska de sova i eget rum? Ska de badas innan de nattas? Kan man introducera annorlunda mat tidigt? Är man en hemsk förälder om man skolar in dem på förskolan när de är ett? Det vi grubblar över hemma just nu är om man   ska vänja barnet vid ljud även vid nattning – t ex ha dörren på glänt så att ljud och ljus strömmar in. Vi tror att det är dumt att vänja barnet vid total tystnad, för då måste vi tassa på tå och minsta telefonsamtal eller tappad sak kan väcka barnet ur dess skönhetssömn. Det lär även bli problem så snart man inte kan tillhandahålla det perfekta lugnet, t ex när man är hos andra eller på resa. Bebisar brukar somna bra i barnvagnar på stan omgivna av alla möjliga ljud, så varför måste det vara tyst hemma. Vi tror också på att ha en liten lampa tänd, vi tror att det uppskattas av barnet och det är bra när vi vill titta till henne. Vi tänker oss en liten bordslampa som får vara tänd, jag har letat en del på nätet för att hitta något som passar och sett en del fina på Stayhome.se. Denna kan lättas flyttas och användas när alla är vakna. Såg också en mysig barnlampa formad som en pyramid, som kunde växla färg, men den är ju mer enkelsidig.

Det är så kul med barn så jag har börjat fundera på att om jag inte skulle ge mig in i branschen på något sätt, t. ex. skapa en webbshop som säljer kläder till barn. Jag har kollat runt lite efter nått ställa att göra inköp på och har hittat Brandz United som är grossist för barnkläder, verkar ha ett bra sortiment jag får kontakta dem och se!

Lämna ett svar