LED Ramp som arbetsbelysning

      Inga kommentarer till LED Ramp som arbetsbelysning

Jag sitter ofta och jobbar jättelänge vid mitt arbetsbord, pyssel är en av mina favoritsysselsättningar. Igår fick jag mail från en av mina gamla brevvänner som bor i Tyskland, riktigt kul. Jag var lite sällskapssjuk så jag kunde inte hålla mig och ringde henne, det blev ett långt samtal då hon också älskar att pyssla. Dock är min tyska lite halvdan men vi lyckas i alla fall diskutera buchstabenperlen, glaswachsperlen och annat i flera timmar.  Det kom fram att vi båda hade samma problem, synen. Det beror nog på att vi har samma ålder ungefär och när man sitter och pysslar länge är det väldigt lätt att bli trött ögonen. Då är det väldigt passande med extra belysning, själv har jag beställt en LED ramp som arbetsbelysning det kanske låter overkill, men den är lätt att montera då den har fästen för bil och den är också lätt att flytta sen.

Lämna ett svar